De beautyspecialist is een schoonheidssalon met 20 jaar kennis en ervaring. Onze kennis en ervaring in combinatie met de beste werkstoffen, nieuwste producten en innovatieve ontwikkelingen, maken de praktijk onderscheidend. Bij ons krijg je advies op maat. Dit zorgt voor direct resultaat.

 

Ik ben Margriet de Vos. Ik ben altijd gefascineerd geweest door innerlijke en uiterlijke verzorging binnen de beauty- en Wellness branche. Voor mij is huid- en lichaamsverzorging iets dat bij je dagelijkse lifestyle hoort. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk. Zorgen dat je gezond eet en je huid goed verzorgd, is dé balans voor een zichtbaar jongere huid.

Tegenwoordig hebben we het allemaal een drukke lifestyle. We werken hard, hebben altijd haast en zijn vaak onderweg. Hierdoor zijn we eten minder belangrijk gaan vinden.

Goede voeding, innerlijke en uiterlijke verzorging is bij ons gezin de basis. Helaas is dit niet zo bij iedereen.

Door een tekort aan gezonde werkstoffen kunnen er klachten ontstaan. Voorbeelden hiervan in de praktijk zijn overgewicht, vermoeidheid, hoofdpijn en weinig energie. Daarnaast kunnen er ook huidproblemen optreden, zoals acne bij jong volwassenen en bij 30+’ers. Wij bieden hierbij dé oplossing. Wij geven je altijd een eerlijk advies op maat. Dit kan door middel van intensieve coaching om af te vallen waarbij meer energie, detoxen, meer sporten (thuis) met gerichte huiswerkoefening, heerlijke massages/ en of Fysio massage in combinatie met oefentherapie voor een mooi en slank lichaam. Mooi van binnen én buiten.

Vind jij het belangrijk vind om een mooie huid te hebben?


 

Onze filosofie

Wat “De beautyspecialist ” uniek maakt is het totaalconcept van een gezonde levensstijl. Mooi van binnen én buiten.
Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt en hoe energieker je je voelt. Wij richten ons bij De beautyspecialist op 4 pijlers die allemaal sterk met elkaar verbonden zijn.

De 4 pijlers:

  • Outside in beauty  | huid behandelingen op het gebied van huidverbetering in combinatie krachtige werkstoffen.
  • Inside out beauty | Voeding advies op maat met mogelijke aanvulling van kleine tekorten met een voedings supplement. Dit wordt gemeten.
  • Mindbeauty | Ben je gelukkig, doe je dingen die je blij maken? Wat geeft energie? Krijg antwoorden op vragen van onze sessies
  • Massages & Therapie| Je lichaam weer fit en energiek maken. De vastzittende spieren weer losmaken met massages en oefentherapie waardoor je klachten weer herstellen en je je weer fit en energiek voelt.

 


 

Fysiotherapie

Oefentherapie in de vorm van Yoga en Pilates die je thuis als workout kunt doen dagelijks om je lichaam ook gezond en fit te houden. De kracht ligt in de combinatie van medische kennis van het menselijk lichaam als fysiotherapeut. Een salon die vanuit medische kennis de bron van jouw wensen resultaat biedt. Ook duurzaamheid en natuurlijke producten staan centraal bij De beautyspecialist in Woerden. Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring. Ik en mijn team zijn gedreven professionals en vakspecialisten zorgen voor een optimaal resultaat in een warme sfeer.

Hoe belangrijk is een gezond en fit lichaam voor jou?