Professionele Make-UP

De beautyspecialist is huidspecialist en visagist en heeft ervaring in shows, castings en Miss Nederland verkiezingen. Hierdoor is De beautyspecialist in Woerden een professional in het geven van tips en advies op maat om jouw schoonheid nog krachtiger te maken en de oneffenheden te verdoezelen, dat is de kracht van schoonheid! De professionele Make-UP van Sothys* is chique en elegant. De perfecte combinatie van professionele knowhow met een natuurlijke imago.

No Make-UP look

De trend is “no Make-UP look” bij De beautyspecialist. Er wordt een egale, gave teint gecreëerd met lichte Make-UP producten. Waardoor het lijkt dat je geen Make-UP draagt. Zo behoud je een natuurlijke uitstraling, maar zie je er wel verzorgd uit.

Maak een afspraak >

Bij de beautyspecialist ben je van harte welkom voor alles wat je maar wilt weten, vragen en wilt experimenteren op het gebied van:

  • Natural look d.w.z. alleen ogen, wenkbrauwen of oneffenheden huid perfectioneren.
  • Opmaken voor een gala
  • Speciale Make-UP voor shows
  • Casting Make-UP
  • Bruids Make-UP
Make up voor
Make-UP voor de behandeling
Make-up na
Make-UP na de behandeling

Tarieven Make-UP

Een persoonlijke workshop Make-UP is gratis bij aankoop van 2 Make-UP producten naar keuze.
Je hebt al een Make-UP product van Sothys vanaf €16,95.
Losse boeking? Een compleet professioneel advies inclusief onbeperkt experimenteren Make-UP voor slechts €45,- voor 45 tot 60 minuten.

* De producten van Sothys worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Sothys is goedgekeurd door de Stichting Proefkonijnen.