De producten van De beautyspecialist

De oosterse wijsheid combineren met westerse kennis. Huidverbetering & Wellness in perfecte harmonie. Elke vrouw kan mooi ouder worden met de behandelingen van het hoogwaardige merk Sothys en Tyro. Door dieptekennis en wetenschap werk ik resultaatgericht. De behandelfilosofie is sterk gericht op actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming. 100 % plantaardig met fruit en plantenextracten voor een krachtig resultaat. Mooi van binnen en van binnen is de perfecte balans om je huid en lichaam in topconditie te houden.


TYRO

Een huidspecialist van Tyro is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverjonging. Diverse behandelingen en producten krijgen je huid weer in topconditie. De NCPI lijn van Tyro met wetenschappelijk ontwikkelde producten, met biologisch actieve ingrediënten, die een bewezen effect op de huid hebben. Deze actieve ingrediënten helpen niet allen het aanzien van de huid te verbeteren, maar beïnvloeden ook de huidvernieuwende processen die plaatsvinden in de diepere lagen van de huid. Elk product van Tyro heeft haar eigen unieke eigenschappen van actieve ingrediënten die 100% plantaardig zijn en bestaan uit vrucht en fruit extracten zoals:
• Tea tree voor een onzuivere huid en acne
• Calendula herstelt de ruwe schrale droge huid
• Vitamine A, E en C om de huid te vernieuwen en sneller te herstellen.
Op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit gevoed moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.

NATUURLIJKE VOEDINGSSUPLEMENTEN VOOR ELKE HUIDPROBLEEM
TYRO Nutraceuticals biedt “natuurlijke “ voedingssupplementen met hoogwaardige kwaliteit.
De ultra geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen zijn zeer goed voor je algemene gezondheid. Je voelt je energiek en fit met de TYRO ORAC 10.000 superfood.

TYRO Supreme Anti-Age
vernieuwt en herstelt de huid voor een perfect zichtbaar gevoede huid en huidverbetering van binnenuit. Vitamine K2MK7 stimuleert de collageen productie in de huid voor een verbetering van de elasticiteit van de huid. De huid voelt steviger aan en rimpels vervagen.

TYRO Ultimate Purifying is een supplement voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden door o.a. stofwisselingsprocessen, die belangrijk zijn om de huid de reguleren weer in balans te brengen. Bevat SoyLife®, een isoflavonenconcentraat, ultra geconcentreerde phytoceuticals afkomstig uit Soja. Een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex, met essentiële voedingstoffen waaronder Zink en Vitamine B, zorgt voor perfecte verzorging, bescherming en herstel van de huid van binnenuit De huid is weer in balans en ziet er rustig en gezond uit.
Een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex, met essentiële voedingsstoffen waaronder Zink en Vitamine B, zorgt voor optimale verzorging, bescherming en herstel van de huid van binnenuit De huid is beter in balans en ziet er rustiger en gezond uit. Een ideaal supplement voor mensen met een onzuivere tot zeer onzuivere huid.

 


SOTHYS


EEN OPLOSSING VOOR IEDER HUIDPROBLEEM

Last van een gevoelige droge huid? Wil je een beautybehandeling voor een direct zichtbaar jongere uitstraling? Geef je huid een intensieve boost voor een stralende mooie huid met de hoogwaardige producten van Sothys exclusief professional in Woerden en regio. Wat je wensen ook zijn Sothys heeft voor elk huidtype en huidprobleem een instituutbehandeling.

DE BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST
Sothys is totaalconcept waarbij huidverbetering van het gezicht en lichaam in harmonie is met rust en ontspanning. Een perfecte balans van de instituut behandeling & Wellness. Om het effect van de behandeling te vergroten heeft Sothys een methode ontwikkeld die gebaseerd is op acupressuur, modellering en drainage. De sleutel tot welzijn van lichaam en geest. Je wordt ondergedompeld in een toestand van diepe ontspanning en je lichaam wordt gerevitaliseerd om de circulatie van energieën en de opname van actieve ingrediënten te verbeteren. Sothys bezit haar eigen botanische tuin onder de naam “Le Jardin” wat het merk exclusief maakt en is hierdoor 100 % bio- actief.

100 % OP MAAT MASSAGE
Een Massage bij De beautyspecialist van Sothys is maximaal genieten. Verfijnde, ontspannende en verfrissende aroma’s naar keuze zorgen ervoor dat u heerlijk kunt relaxen, terwijl uw huid een doeltreffende, Wellness massage ondergaat. Verwennerij voor uw huid én zintuigen!

EXCLUSIEF VERKRIJGBARE THUISPRODUCTEN
Tijdens een beautybehandeling van Sothys werk ik met werkstoffen die vele malen sterker zijn dan de verzorgende beautyproducten uit de winkel of drogist. Wil je het resultaat van je behandeling verlengen? De Sothys serums en verzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn uiteraard verkrijgbaar. Van kalmerende body elixers tot hydraterende serums en stimulerende anti-aging dagcrèmes…

ECOLABEL & DUURZAAM

Alle producten van Sothys zijn op basis van natuurlijke (plantaardige) ingrediënten, hypoallergeen én dierproefvrij. De producten voldoen aan de hoogste farmaceutische normen en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verpakking. Met een goed gevoel genieten dus!


Extra service bij De beautyspecialist:
Gratis levering binnen 24 uur zonder minimale afname in Woerden en Montfoort.