De producten van De beautyspecialist

De oosterse wijsheid combineren met westerse kennis. Huidverbetering & Wellness in perfecte harmonie. Elke vrouw kan mooi ouder worden met de behandelingen van het hoogwaardige merk Sothys. Door dieptekennis en wetenschap werk ik resultaatgericht. De behandelfilosofie is sterk gericht op actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming. 100 % plantaardig met fruit en plantenextracten voor een krachtig resultaat. Mooi van binnen en van buiten is de perfecte balans om je huid en lichaam in topconditie te houden.


SOTHYS


EEN OPLOSSING VOOR IEDER HUIDPROBLEEM

Last van een gevoelige droge huid? Wil je een beautybehandeling voor een direct zichtbaar jongere uitstraling? Geef je huid een intensieve boost voor een stralende mooie huid met de hoogwaardige producten van Sothys exclusief professional in Woerden en regio. Wat je wensen ook zijn Sothys heeft voor elk huidtype en huidprobleem een instituutbehandeling.

DE BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST
Sothys is totaalconcept waarbij huidverbetering van het gezicht en lichaam in harmonie is met rust en ontspanning. Een perfecte balans van de instituut behandeling & Wellness. Om het effect van de behandeling te vergroten heeft Sothys een methode ontwikkeld die gebaseerd is op acupressuur, modellering en drainage. De sleutel tot welzijn van lichaam en geest. Je wordt ondergedompeld in een toestand van diepe ontspanning en je lichaam wordt gerevitaliseerd om de circulatie van energieën en de opname van actieve ingrediënten te verbeteren. Sothys bezit haar eigen botanische tuin onder de naam “Le Jardin” wat het merk exclusief maakt en is hierdoor 100 % bio- actief.

100 % OP MAAT MASSAGE
Een Massage bij De beautyspecialist van Sothys is maximaal genieten. Verfijnde, ontspannende en verfrissende aroma’s naar keuze zorgen ervoor dat u heerlijk kunt relaxen, terwijl uw huid een doeltreffende, Wellness massage ondergaat. Verwennerij voor uw huid én zintuigen!

EXCLUSIEF VERKRIJGBARE THUISPRODUCTEN
Tijdens een beautybehandeling van Sothys werk ik met werkstoffen die vele malen sterker zijn dan de verzorgende beautyproducten uit de winkel of drogist. Wil je het resultaat van je behandeling verlengen? De Sothys serums en verzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn uiteraard verkrijgbaar. Van kalmerende body elixers tot hydraterende serums en stimulerende anti-aging dagcrèmes…

ECOLABEL & DUURZAAM

Alle producten van Sothys zijn op basis van natuurlijke (plantaardige) ingrediënten, hypoallergeen én dierproefvrij. De producten voldoen aan de hoogste farmaceutische normen en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verpakking. Met een goed gevoel genieten dus!


De webshop

Op onze webshop kunt u de producten van Sothys bestellen. Wij leveren de producten binnen 1 tot 3 werkdagen. Heeft u vragen over een product of bestelling? Neem dan contact op met order@debeautyspecialist.com